טיפים לשדרוג החצר
אומרים שהמטבח הוא מרכז הבית הישראלי, אבל מה אם נעביר אותו לחצר? ישיבה משותפת סביב שולחן בחצר הביתית, עם משב האוויר הקליל, השמש העדינה והצמחייה הירוקה - זה החלום הפשוט והטוב שכל בעל חצר ביתית חייב לאמץ לפחות אחת לשבוע. איך מוציאים את חווית המבטח הביתי החוצה בהצלחה? הנה 3 טיפים שיעזרו לכם להפוך את החצר לאטרקציה עבור בני הבית והחברים.תתכוננו כי אתם הולכים לארח הרבה בזמן הקרוב.
1. ספסל, ערסל, כורסה - אחד הדברים שהכי מהנים בארוחה בחצר זה היציאה מחווית הסועד הרגילה - לא עוד כיסא, שולחן, צלחת (אותה דווקא אפשר להשאיר), יותר ישיבה נינוחה על ספסל, פוף, הכסא התלוי, כורסת החצר המפנקת או מערכת ישיבה שלמה. יש המון פתרונות ישיבה לחצר שנראים מעולה, ומפנקים את מי שבחר לשבת עליהם. כדי לשבת לאכול קודם כל צריך לשבת.
2. פיצה, פיתה, לחם - עם כל הכבוד לסעיפים 1+2, הדבר שבשבילו כולם התכנסו סביב השולחן בחצר הוא האוכל. מה שיהפוך את החוויה הזו לבאמת מיוחדת זה בעיקר מה שאוכלים. אז יאללה, אוכל קדימה אוכל! מה מכינים?
כל דבר שאפשר להכין בטאבון (בדקנו, אפשר הכל) לבשל ולאפות על הגז בבית, בתנור החשמלי או (לעצלנים) במיקרוגל - זו הדרך הקלאסית, את זה עושים כל יום. כדי לקבל חווית חצר צריך לבשל בחצר. הדרך הכי טובה לעשות את זה היא בעזרת חברנו הטוב- הטאבון. טאבון ביתי שנמצא בחצר יפתור לכם את הבעיות. מי יכול לסרב למאפה חם וטרי שיצא הרגע מהטאבון? הטאבון הוא תנור אבן נייח מותאם לסביבה הביתית שלכם. אותו תנור האבן שמשתמשים בו להכנת הפיצות הטובות בעולם, הלחמים הכי אווריריים שיש, המאפים הטריים ביותר וגם להכנת עוף, דגים, ירקות וקינוחים. הטאבון הוא המלך של החצר, הוא יפה, אסתטי ומוסיף תחושה כפרית לחצר הבית והוא גם קל לתפעול, לא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה ומתאים בדיוק בשביל ארוחה קלילה וספונטנית בחצר האחורית. ניסינו הרבה דרכים למצות את הפוטנציאל של ארוחת חצר, אבל מכל הניסיונות- הטאבון לקח את המתחרים. הטאבון מספק מענה חוויתי, מקצועי ואיכותי ומרים את הארוחה בכמה דרגות למעלה. במיוחד בחצר. תבדקו אותנו.
3. כלים, סכו"ם, מפיות - נכון שהמטבח ממש קרוב, אבל אם כבר פתחנו שולחן בחצר וארגנו פינות ישיבה מגניבות, כדאי להשלים את החוויה בעזרת התאמת הארוחה לתנאי החצר. סעודות שאוכלים בחוץ הן בעלות ז'אנר משלהן, קליל יותר, נגיש יותר. לכן, לא נמליץ לכם לבשל קדירת עוף או תבשיל כבד, אלא ללכת על שיטת הגשה של בופה, מאפים, לחמים, פיצות, פשטידות - דברים שאפשר לקחת ביד, להניח על מפית ולהשתמש בלא יותר ממזלג. אם ממש רוצים להתחמק משטיפת הכלים, אפשר לרכוש כלים חד פעמיים מבמבוק, שגם נותנים חוויה איכותית וגם שומרים על הסביבה (שהיא גם החצר שלכם!).
בתיאבון!